FlashLite 1.1 Game for Playyoo - Orang Bunian

Orang BunianCheck out my first game for playyoo entitled Orang Bunian. We not distributing this game on our website yet. But you can view it from playyoo website. Here is the direct link to my game [Link to Orang Bunian on Playyoo]

Crews

Original idea and game: Siti Allia Idha

Programmer : Faisal Arbain

Graphics and animations: Siti Allia Idha

Di sebalik tabir

Alhamdulillah lepas pos playyoo nyer promotion kat blog flavert, tiba-tiba baru terasa nak join contest nie. Pada asalnya terasa macam xde masa utk join memandangkan banyak lagi kerja-kerja yang tertangguh. Tp lepas tengok peserta-peserta yang lain, tiba-tiba semangat nak buat flashlite game pun muncul. Beberapa ideation dah dibuat. Tapi masih tunggu semua graphic untuk game lain di siapkan oleh Allia.


Game orang bunian ni pun sebenarnya adalah game yang Allia buat masa tahun kedua di Multimedia University. So, masa yang di ambil untuk siapkan game ini pun tak lama sangat memandangkan semua graphic, animation telah pun sedia ada. Dengan menggunakan framework yang dibina untuk Eid Adha mobile magazine (Flamicov) haritu pun mempercepatkan lagi process development. Akhirnya game nie siap dalam masa 2 malam sahaja.

Lastly, hope you all can try the game and rate the game on playyoo. Stay tune for more game from me. ;)

Screenshots

orang bunian startOrang Bunian game1Orang Bunian game2Orang Bunian game3anne000033.jpganne000034.jpg

Faisal Arbain

2 Responses to “FlashLite 1.1 Game for Playyoo - Orang Bunian”

  1. PlayyooBlog - free mobile games Says:

    Prefs On-The-Go…

    Did miss that report from Parks Associates “The New Frontier: Portable and Mobile Gaming” - found again at Flavert Media Lab.The chart summarizes the report => On the go users want casual games - on top rank puzzle and card games. Those games should …

  2. Prefs On-The-Go | .:|randgaenge|:. Says:

    […] Faisal Arbain, from Flavert Media, uploaded a Malaysian game to Playyoo only recently. Will try that one asap. It perfectly fits that Mariam Dholkawala, from Mumbai, just uploaded her 6 games. […]

Leave a Reply