FlashLite 1.1 Game for Playyoo - Orang Bunian

Orang BunianCheck out my first game for playyoo entitled Orang Bunian. We not distributing this game on our website yet. But you can view it from playyoo website. Here is the direct link to my game [Link to Orang Bunian on Playyoo]

Crews

Original idea and game: Siti Allia Idha

Programmer : Faisal Arbain

Graphics and animations: Siti Allia Idha

Di sebalik tabir

Alhamdulillah lepas pos playyoo nyer promotion kat blog flavert, tiba-tiba baru terasa nak join contest nie. Pada asalnya terasa macam xde masa utk join memandangkan banyak lagi kerja-kerja yang tertangguh. Tp lepas tengok peserta-peserta yang lain, tiba-tiba semangat nak buat flashlite game pun muncul. Beberapa ideation dah dibuat. Tapi masih tunggu semua graphic untuk game lain di siapkan oleh Allia.

Continue reading »

December 26th, 2007 by admin Posted in Flash, FlashLite, Works |